חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תמונות פרטיות | פרויקט Body Pride

תמונות פרטיות | פרויקט דימוי גוף חיובי - body pride | בלוג הצילום של עפר קידר

גברים צעירים, חסונים ונטולי חולצה מפזזים על משאית. אלו התמונות שעולות לנו בראש כשאנחנו חושבים על מצעד הגאווה בתל אביב. אין לי דבר נגד חתיכים על משאית (כמה מחברי הטובים, וגו'), אבל בפועל מרבית המשתתפים במצעד אינם אלים יוונים על משאית בדרכה אל האולימפוס. רובנו א.נשים בטווחי גיל שונים ובעלי מגוון של מבני גוף. ואגב, אנחנו צועדות ברגל.

עם אלים יווניים כמודל היופי שלנו – לא פלא שאנחנו, בני התמותה, מרגישים לפעמים שאנחנו לא עומדים בסטנדרטים. אני אישית מוטרד מדימוי הגוף שלי ביומיום ואני מאמין שאני לא לבד. לדעתי, דימוי גוף שלילי והקריטריונים הנוקשים שאנו מציבים לעצמנו מפריעים להרבה יותר גברים ממה שנדמה, והנושא משפיע על ההתנהגות שלנו כלפי עצמנו והסובבים אותנו יותר מכפי שנסכים להודות.

כדי לבדוק את הנושא, פגשתי השבוע שלושה גברים אמיצים שגם הם כמוני מוטרדים מדימוי הגוף שלהם, והסכימו להיחשף ולדבר בגילוי לב מול המצלמה. אני מאמין בכוחה של שיחה ובכוחה של המצלמה לטפל ולהביא לשינוי, ומקווה שהצילומים והשיחות על דימוי גוף, גבריות, ערך עצמי וניכור – יעזרו לכם, להם ולי להתמודד עם דימוי הגוף שלנו. אני מאחל לכולנו שנהיה גאים יותר בגוף שלנו, שנהיה יותר נחמדים לעצמנו ולאחרים, ללא הבדלי גובה, גבריות ומשקל. חג גאווה שמח! #BeProud!


לחצו על התמונות, כדי לקרוא את הראיונות עם כפיר, אלעד ואילון:

אלעד - תמונות פרטיות | פרויקט דימוי גוף חיובי - body pride כפיר - תמונות פרטיות | פרויקט דימוי גוף חיובי - body pride אילון - תמונות פרטיות | פרויקט דימוי גוף חיובי - body pride

כמה הערות ובקשות

  • תגובות וביקורת זה מעולה, אבל היו נחמדים! נדרש הרבה אומץ כדי להיחשף ולהצטלם לפרויקט.
  • הפוסט התמקד בדימוי גוף גברי – אשמח לקבל תגובות מנשים, לגבי האופן שבו לדעתכן כדאי לערוך פרויקט דומה עם נשים.
  • אני מעוניין להמשיך לראיין ולצלם גברים נוספים לפרויקט. אם אתם מוטרדים מדימוי הגוף שלכם ומזהים את עצמכם כגבר – הכנסולטופס הזה. סטרייטים, חסרונכם בפרויקט מורגש במיוחד – מי יהיה האמיץ הראשון?
  • אם דימוי גוף מעסיק אתכם, אתם מוזמנים להצטרף לקבוצתBody Pride בפייסבוק.
  • כן, אני יודע שלפעמים התמונות שאני מצלם מאדירות "אלים יווניים", כלומר מחלישות אותנו בני התמותה. זה מורכב, בואו נדבר על זה…
  • תודה רבה לחגי גריידי, כפרה עליו, על העזרה בהפקה

5 1 vote
Article Rating

איך תוכלו לעזור לבלוג הצילום?

אני שמח לעזור למטיילים באמצעות הוספת המלצות אישיות ומידע שימושי . חלק מהקישורים למלונות ולאטרקציות הם קישורי שותפים, והם מזכים אותי בעמלה קטנה על כל הזמנה של מלון או אטרקציה שתבצעו דרך האתר, ללא כל עלות מצידכם. הזמנת מלונות ואטרקציות באתר עוזרת מאוד בתפעולו – תודה ❤

עפר קידר
עפר קידר

קוראים לי עפר קידר – לשעבר הייטקיסט וכיום צלם ובלוגר טיולים. את בלוג הצילום: "המצלמה מוסיפה חמישה קילו" הקמתי בשנת 2014 ואני מנסה לשלב בו את האהבות הגדולות שלי שהן טיולים בעולם וצילום של אנשים ותרבויות.

נראה לי שהפוסטים האלו ימצאו חן בעיניך:

מה דעתך על הפוסט?
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ענת גלנץ
ענת גלנץ
9 במאי 2019 19:23

עופר הפרוייקט הזה מרגש. המראויינים שלך מביאים את האמת שלהם עם כל הקושי. הנושא מעניין מאוד ונוגע כמובן לכל האנשים. אני מרגישה שחל שינוי עם הגיל בדימוי גוף. יש יותר קבלה ופחות ביקורת עצמית. מעניין היה לשים לב להבדלים הדקים בין שלושת המראויניים בהקשר לגיל שלהם.

המצלמה מוסיפה חמישה קילו - בלוג הצילום של עפר קידר

מצטרפים

לרשימת ה-VIP של "המצלמה מוסיפה"

מקבלים

עדכונים במייל על פוסטים חדשים – לפני כולם!

נהנים!

נהנים מתמונות ותוכן מעניינים מפעם לפעם. תוכלו להסיר את עצמכם מהרשימה בכל עת.

דילוג לתוכן